Ha tålamod

26-10-2021
Se videoversionen av detta avsnitt på vår YouTube kanal.

Vissa inlägg har en otrolig kraft och kan på ett par timmar eller dagar få tusentals till och med miljoner clicks, views och likes från hela världen.

Vi har alla sett hur Kim Kardashina välter internet gång efter gång. Men det händer såklart inte varje gång. Och särskilt inte för dig som precis startat upp och ännu inte hunnit bygga en stor fan-skara. Och innan du börjar få clicks, views och likes så kan det kännas tungt och ibland meningslöst.

Men har du gjort din hemläxa och byggt din Content Marketing strategi så är mitt råd. Ha tålamod, lita på din strategi och håll ut.

De som verkligen jobbar på och håller ut, kommer förmodligen sen en utvecklingskurva som ser ut som en hockeyklubba. Först inget, sen ingenting, sen börjar du få några följare och sen och man vet aldrig när, så sticker det iväg och du har fått en viral hit.

Grattis!

För att koka ner det här så är mina råd idag att:

  1. Bygg en Content Marketing strategi som du kan stå fast vid.
  2. Ha tålamod, Rom byggdes inte på en dag.
  3. Laborera med dina clickbaits, för att se om du kan får ett annat utfall med samma material. Mer om clickbaits i ett annat avsitt.

 Äh! Jag trillade över det här YouTube klippet som beskriver Clickbaits väldig bra. Så är du intresserad av Clickbaits redan nu följ länken till Veritasium. https://www.youtube.com/watch?v=S2xHZPH5Sng

Och kom ihåg. Ha tålamod och fortsätt kämpa, du är på rätt väg till din ultimata Content Marketing Strategi som funkar för dig och ditt företag.


storylabs_ är den nya tidens fullservicebyrå som inte bara tänker mobile first utan även, hur kan vi automatisera våra kunders sälj och öka lönsamheten.

storylabs_

hello@storylabs.se
+46 (0)70-950 9442

Story Lab Sweden AB
Pål Skräddares v. 6
24772 Genarp
Newsletter
Vårt Newsletter innehåller inspiration och guider om hur du kan utveckla din Content Marketing strategi och sticka ut i dina kanaler.
crossmenu